Salată frisocrode cu slănină, curmale și ceapă roșie
Salata frisincrode cu slănină, curmale și ceapă roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 656 calorii, 16g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, curmale, oțet de vin sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată frisincroume cu curmale, curmale și migdale, Salată de smochine, slănină și Frisee, și Salată Frișcă Cu Bacon.
Instrucțiuni
Gatiti slanina in tigaie mica si grea la foc mediu pana cand este crocanta. Folosind lingura cu fante, transferați pe farfurie. Rezervați 1 lingură de slănină în tigaie.
Adăugați ulei de măsline, 3 lingurițe de miere, curmale și ceapă în tigaie. Se amestecă oțetul. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Se pune friscormule într-un castron mediu; se adaugă pansament și se aruncă. Împărțiți salata între 2 farfurii.
Se presară cu brânză și nuci.