Salată Foarte De Fructe De Pădure

Salată Foarte De Fructe De Pădure
Dacă aveți aproximativ 5 minute pentru a petrece în bucătărie, salata Foarte Berry ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.73 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zmeură, frunze de mentă, miere și lichior de portocale. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de spanac cu fructe de pădure și Avocado cu Fetan și fistic într-un pansament cremos cu semințe de Mac, Salată verde proaspătă de fructe de pădure cu sos de salată de lămâie Meyer cu rodie, și Salată de fructe Mojito: salată de pepene galben și fructe de pădure cu sos de mentă-Lime.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, lichiorul de portocale și mierea. Într-un castron mare combinați fructele de pădure și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă pansamentul deasupra și se aruncă ușor.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Maison Noir bat pe lemn Chardonnay
Maison Noir bat pe lemn Chardonnay
2013 Knock On Wood este fabricat din 100% Chardonnay, toate din oțel inoxidabil și fără fermentație malolactică. Procurat din podgoriile hillside din Yamhill-Carlton AVA, care amintește de grand crus din Coasta De Aur a Burgundiei. A beneficiat de o fermentație foarte lungă și rece - aproape două luni - rezultând un vin slab și mediu, cu parfum de pepene galben și pere, care navighează pe valuri uriașe de minerale, aducând un val frumos de fructe de stele picante la final.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista