Salată Farro Tabbouleh
Salata Farro Tabbouleh ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 167 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână rucola, scallions, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Salată Farro Tabbouleh, Farro și nuci de pin Tabbouleh, și Porumb dulce, Goudan și Farro Risotto Plus 15 mai multe Farro S vei iubi pentru totdeauna.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți farro-ul cu 2 centimetri de apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare timp de 5 minute. Opriți focul și lăsați farro să stea până la grăsuț și al dente, 45 până la 60 de minute.
Scurgeți farro - ul într-un colizor, scuturând excesul de apă.
Lăsați să stea până se răcește; agitați strecurătorul ocazional pentru a usca farro-ul.
Într-un castron mare, bateți sucul de lămâie cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sare și piper.
Adăugați farro, roșii, scallions, patrunjel si menta si amestecati. Se condimentează cu sare și piper, se pliază ușor în rucola și se servește.
Faceți înainte: farro poate fi preparat prin Pasul 1 și refrigerat până la 2 zile. Salata finită poate sta la temperatura camerei până la 30 de minute înainte de servire.