Salată de șuncă Serrano cu sos de usturoi de migdale

Salată de șuncă Serrano cu sos de usturoi de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de șuncă Serrano cu sos de usturoi de migdale. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șuncă serrano, romaine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, și Pui în sos de usturoi-migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare folosind un cuțit greu sau un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
CuțitCuțit
2
Transferați într-un blender împreună cu 1/2 cană de migdale, apă, ulei, oțet, sos fierbinte și piper negru, apoi amestecați până când pansamentul este foarte neted, aproximativ 1 minut. Tăiați grosolan restul de 2 linguri migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sos FierbinteSos Fierbinte
MigdaleMigdale
OțetOțet
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Tăiați o fantă longitudinală în ardei și aruncați orice semințe, apoi tăiați ardeii în fâșii de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
4
Împărțiți romaina și ardeii între 4 farfurii, apoi aranjați șunca deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
șuncășuncă
5
Stropiți fiecare porție cu puțin pansament și presărați migdale tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
6
Serviți pansamentul rămas pe lateral.
7
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate, unele supermarketuri și la masa spaniolă (206-682-2827).
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista