Salată de șuncă Serrano cu sos de usturoi de migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de șuncă Serrano cu sos de usturoi de migdale. Această rețetă face 4 porții cu 273 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de șuncă serrano, romaine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, și Pui în sos de usturoi-migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare folosind un cuțit greu sau un mortar și pistil.
Transferați într-un blender împreună cu 1/2 cană de migdale, apă, ulei, oțet, sos fierbinte și piper negru, apoi amestecați până când pansamentul este foarte neted, aproximativ 1 minut. Tăiați grosolan restul de 2 linguri migdale.
Tăiați o fantă longitudinală în ardei și aruncați orice semințe, apoi tăiați ardeii în fâșii de 1/4 inch lățime.
Împărțiți romaina și ardeii între 4 farfurii, apoi aranjați șunca deasupra.
Stropiți fiecare porție cu puțin pansament și presărați migdale tocate.
Serviți pansamentul rămas pe lateral.
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate, unele supermarketuri și la masa spaniolă (206-682-2827).