Salată De Șuncă De Sparanghel

Salată De Șuncă De Sparanghel
Salata de șuncă de sparanghel este o fără gluten și primar rețetă cu 5 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și așezați imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se scurge și se usucă.
5
Într-un castron mare, combinați șunca, brânza, ciupercile, ceapa și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi. Lingurați pe farfurii de servire căptușite cu salată; deasupra cu pene de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista