Salată De Șuncă De Sparanghel
Salata de șuncă de sparanghel este o fără gluten și primar rețetă cu 5 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 189 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scurgeți și așezați imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Într-un castron mare, combinați șunca, brânza, ciupercile, ceapa și semințele de susan.
Stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi. Lingurați pe farfurii de servire căptușite cu salată; deasupra cu pene de roșii.