Salata de șuncă cu pansament fierbinte de arahide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 307 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată Fierbinte De Pui, Sos De Salată Cu Unt De Arahide, și Salată de spanac cu sos de arahide.
Instrucțiuni
1
În cratiță medie combinați ulei, unt de arahide, suc de lămâie, sos de soia, ghimbir, usturoi și zahăr. La foc mic se amestecă pentru a dizolva zahărul și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Avocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-un castron mare, aruncați împreună castraveți, ceapă, romaine sau andive și Nasturel. Căptușiți farfuriile cu radicchio, acoperiți cu legume aruncate, șuncă și secțiuni portocalii.