Salată de varză roșie, sfeclă roșie și mere

Salată de varză roșie, sfeclă roșie și mere
Salata de varză roșie, sfeclă roșie și mere necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 214 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oțet de cidru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Persoana 31 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Roșie, Măr Roșu Și Năsturel, Varză roșie cu sfeclă roșie, și Varză Roșie, Ridiche Și Sfeclă Roșie.

Instrucțiuni

1
Așezați merele, varza și sfecla roșie într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă oțetul, sucul de lămâie, uleiul și condimentele și se toarnă peste amestecul de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se amestecă bine, apoi se amestecă rodia și pătrunjelul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista