Salată De Varză De Pui Vietnameză

Salată De Varză De Pui Vietnameză
Salata de varză de pui vietnameză este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 203 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză, piept de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată vietnameză de varză și pui, Salată vietnameză de pui și varză, și Nail Shop Eats-Concurs Vietnamez De Salată De Varză De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună varza, ceapa și puiul. Aruncați cu ulei de măsline până când totul este ușor acoperit. Condimentați cu sare și piper și continuați să aruncați în timp ce adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VarzăVarză
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați suficient suc de lămâie, astfel încât să îl puteți gusta în fiecare mușcătură. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore înainte de servire. Cu cât setează mai mult, cu atât aromele se îmbină și cu atât are un gust mai bun!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista