Salată De Ton Picant Încărcată Cu Legume

Salată De Ton Picant Încărcată Cu Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de ton tangioasă încărcată cu legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ardei grași, gustați, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Ton Cu Avocado Veggie Încărcată, Salată De Legume Încărcată, și Borcane De Salată De Cartofi De Vară Încărcate Cu Legume.

Instrucțiuni

1
Puneți tonul sub formă de fulgi într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați legume și amestecați bine.
3
Adăugați maioneză, muștar de miere, gust, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
4
Se amestecă bine. Condimentează cu mai multă sare și piper negru, după gust, dacă vrei. Mmmmmm!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vin Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Napa Valley Merlot
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista