Salată de ton la grătar cu sos de Wasabi
Salata de ton la gratar cu sos Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 330 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 7.42 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți ulei de măsline, disponibil pe piețele asiatice și magazinele de produse naturiste, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Ton ars cu salată de ridiche și sos de Wasabi, Tunan ars și salată de ridiche cu sos de Wasabi, și Ton ars cu sos de lămâie-Wasabi și chipsuri Wonton cu muștar fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă superficial, combinați 1 lingură de sos de soia și 1 linguriță de ulei.
Adăugați tonul și înveliți bine. La frigider aproximativ 15 minute, întorcând peștele de două ori.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul. Într-un castron mic, amestecați pulberea de wasabi cu 4 lingurițe de apă fierbinte. Se acoperă și se lasă deoparte timp de 5 minute.
Într-un alt bol, amestecați 2 linguri de apă caldă în tahini. Se amestecă pasta de wasabi, oțetul, muștarul, zahărul, usturoiul și restul de 2 lingurițe de sos de soia și 4 lingurițe de ulei. Condimentează cu sare și piper.
Condimentați tonul cu sare și piper; grătați sau fierbeți până când sunt cruste la exterior și rare în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele pe o farfurie pentru a vă odihni câteva minute, apoi feliați-l împotriva bobului gros de 1/3 inch.
Într-un castron mare, aruncați varza de lucernă cu ciupercile enoki și toate, cu excepția a 2 linguri de pansament; slăbiți varza pentru a distribui uniform pansamentul. Împrăștiați frunzele de spanac pe 4 farfurii mari și aranjați tonul deasupra.
Stropiți pe restul de 2 linguri de pansament. Movați salata de germeni pe ton, împrăștiați ghimbirul murat deasupra și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.