Salată De Ton Caesar" Tăiței"

Salată De Ton Caesar
Salata de ton Caesar" Noodle " ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 441 calorii, 33g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,6 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, țelină, amestec de salată caesar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ton Caesar în coji de Paste, Salată de tăiței de creveți și castraveți cu iaurt grecesc pansament Caesar, și Salată de Caesar cu tăiței de varză vegană și cartofi dulci cu năut condimentat crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți cratița de 3 litri 2/3 plină cu apă; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați Paste. Se fierbe ușor, neacoperit , 12 minute, amestecând ocazional și adăugând mazăre în ultimele 2 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Între timp, într-un castron mare, combinați condimentele și amestecul de crutoane, uleiul, maioneza și laptele. Se amestecă țelina și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
CrutoaneCrutoane
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Adăugați ton și brânză; se amestecă bine. Se amestecă pastele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Capac; la frigider aproximativ 1 oră sau până la răcire.
7
Așezați 3 frunze de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Împărțiți salata uniform peste salată; acoperiți fiecare cu 2 pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista