Salată De Sud-Vest De Vită Cajun

Salată De Sud-Vest De Vită Cajun
Salata Cajun Beef Southwestern este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 575 calorii, 32g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru 5,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână spanac pentru copii, gorgonzola, smochine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 8 mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de vită sud-vestică cu sos de tei Chile, Carne de vită măcinată cu aromă de sud-vest sau curcan pentru Tacos și salată, și Carne de vită măcinată cu aromă de sud-vest sau curcan pentru Tacos și salată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Apăsați 1 lingură Cajun condimentând uniform pe fripturile de vită. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați smochinele, tăiate cu fața în sus, pe foaia de copt metalică cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți în 350 de grade F cuptor 25 până la 35 de minute sau până când este foarte moale și începe să se caramelizeze. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, coaja de grătar și stoarceți sucul de la 1 portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
5
Combinați 1/4 cană suc de portocale, coajă de portocală, ulei și 1-1/2 lingurițe condimente Cajun într-un castron mic. Pune deoparte. Cojiți și tăiați segmente din cele 2 portocale rămase. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Așezați fripturile pe grătar peste cărbuni medii, acoperiți cu cenușă. Grătar, acoperit, 7 până la 10 minute (la foc mediu pe grătarul cu gaz preîncălzit, timpii rămân aceiași) pentru coacere medie rară (145 grade F) până la medie (160 grade F), rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Tăiați fripturile în felii. Asamblați salata stratificând spanacul, fasolea, ceapa, smochinele, segmentele de portocale și feliile de friptură. Se acoperă cu nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
8
Stropiți cu pansament portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista