Salată De Spumă De Mare
Salata de spumă de mare este o fără gluten farfurie. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, amestec de lime Jell-O, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Margarita Cu Spumă Cadillac Și Sare De Mare, și Mocha Semifreddo cu spumă de lapte fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți 1 cană suc de pere rezervat la fierbere.
Se toarnă peste gelatina de var într-un bol mic; se amestecă până se dizolvă. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu lapte până se omogenizează. Se amestecă în amestec de gelatină. Se răcește la frigider până se îngroașă parțial, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați perele până se omogenizează. Îndoiți perele și bateți toppingul în amestec de gelatină.
Se toarnă într-o matriță. Se răcește până se fixează, aproximativ 2 până la 3 ore.
Scufundați mucegaiul în apă caldă timp de aproximativ 5 secunde. Inversați pe o farfurie de servire