Salată de sparanghel cu susan

Salată de sparanghel cu susan
Salata de sparanghel cu susan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă servește 12 și costă 62 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 53 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați piper, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu un scor de lingură de 77%, acest fel de mâncare este solid. Salata de sparanghel cu susan, salata de susan de vită și sparanghel și salata de susan de vită și sparanghel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, amestecați sparanghelul și apa; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 4-8 minute sau până când sparanghelul devine crocant și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci FeliateCiuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci Feliate
Colorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și AlbastruColorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
2
Scurgere.
3
Puneți sparanghelul într-un castron mare și răciți. Chiar înainte de servire, adăugați romaine, ceapa și pimiento. Într-un castron mic, amestecați semințele de susan, sucul de lămâie, uleiul, piperul, busuiocul și sarea; se toarnă peste salată și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Scurt1 1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Scurt
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
Ciuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci FeliateCiuperci Proaspete Sau 1 Cutie De Ciuperci Feliate
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
RomaineRomaine
--3 Catei De Usturoi, Tocati--3 Catei De Usturoi, Tocati
Şuncă De ţară Kentucky, Tăiată MăruntŞuncă De ţară Kentucky, Tăiată Mărunt
Ardei Gras Verde, Tocat MaruntArdei Gras Verde, Tocat Marunt
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien4 Până La 5 Kilograme De Mere De Tartă Fără Coajă, Tăiate Julien

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista