Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină

Salata de spanac cu vinaigretă caldă de slănină este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, șuncă serrano, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, și Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina în uleiul de măsline la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă șalota, oțetul, muștarul și cimbru.
Răsturnați pansamentul într-un castron mare.
Adăugați prunele și spanacul, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Adăugați nucile și brânza albastră mărunțită și aruncați din nou.
Transferați salata în farfurii, acoperiți cu șunca feliată și serviți.