Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină

Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină
Salata de spanac cu vinaigretă caldă de slănină este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, șuncă serrano, brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, Salată de spanac cu vinetă caldă de slănină, și Salată De Spanac Cu Vinetă Caldă De Slănină.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina în uleiul de măsline la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se amestecă șalota, oțetul, muștarul și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Răsturnați pansamentul într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați prunele și spanacul, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
5
Adăugați nucile și brânza albastră mărunțită și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Transferați salata în farfurii, acoperiți cu șunca feliată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista