Salată de slănină, Avocado și porumb de Gaby Dalkin "absolut avocado"
Bacon, Avocado și salată de porumb de Gaby Dalkin "absolut avocado" ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de sare grosieră, brânză cotija, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 6398 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pupusas de brânză cu Salsa de avocado Tomatillo - absolut avocado de Gaby Dalkin, Gaby Dalkin ' s avocado Cilantro Hummus, și Salată de Bacon, Avocado și porumb.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie grea la foc mediu. Aranjați fâșiile de slănină în tigaie și gătiți pe ambele părți până când slănina este crocantă, 5 până la 6 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se usca.
Scoateți din tigaie toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 lingură.
Tăiați sâmburii de pe fiecare știulet așezând știuletul plat pe o tăietură și folosind un cuțit ascuțit pentru a îndepărta sâmburii. Aruncați știuleții și transferați sâmburii în tigaie cu grăsimea de slănină. Gatiti porumbul la foc mediu-mare pana se rumeneste putin, aproximativ 5 minute. Opriți focul, sfărâmați brânza cotija și adăugați coriandru și suc de lămâie.
Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei. Zdrobiți aproximativ slănina în amestecul de porumb și aruncați pentru a combina.
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime.
Scoateți groapa din avocado și aruncați-o.
Scoateți avocado de pe piele și tăiați avocado în bucăți de 1/2 inch.
Transferați avocado în tigaie. Gustați și condimentați cu sare și piper înainte de servire.
Se servește imediat la temperatura camerei sau se dă la frigider pentru mai târziu. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.