Salată De Scoici Arsă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de scoici arse. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 84 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de scoici arsă cu chipsuri de Prosciutto, Salată De Scoici Arsă Cu Vinetă De Mango Și Fructe, și Salată De Pepene Verde Scoică Arsă Cu Vinetă Spumantă De Mentă.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de scoici în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Combinați verdeața și ingredientele rămase într-un castron mare și aruncați bine. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii; acoperiți uniform cu scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.