Salată De Rucola Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Smochine
Salata de rucola și brânză de capră cu vinaigretă de smochine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. Această garnitură are 216 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin, prosciutto, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Bon Appetit. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de super. Încercați Salată De Rucola, Pere Și Brânză De Capră Cu Vinetă De Rodie, Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie, și Salată de rucola, măr, brânză de capră și nuci Pecan confiate cu vinetă de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smochinele și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic, zdrobind cu masher de cartofi până când amestecul se înmoaie și se formează piure grosier.
Transferați amestecul de smochine în setul de strecurătoare peste castron. Apăsați pe solide pentru a extrage cât mai mult amestec posibil.
Bateți sucul de lămâie, atât oțeturile, busuiocul, cât și zahărul în piureul de smochine.
Bateți în ulei. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.Înmuiați rondele de brânză de capră în ou bătut; înveliți ambele părți cu panko.
Așezați brânza de capră pe farfurie; se răcește 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați brânză de capră în tigaie; gatiti pana devin aurii, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie.Aranjați rucola pe platou. Cearșaf prosciutto felii peste. Împrăștiați jumătățile de smochine peste. Înconjurați cu felii de brânză de capră.
Stropiți cu miere; lingura vinaigreta peste.