Salată de rucola-fenicul
Salata de rucola-fenicul durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 264 de calorii , 6 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,72 USD per porție. Un amestec de rucola, parmezan, coaja de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 93% . Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de rucola și fenicul , Salata de fenicul și rucola și Salata de rucola, dovlecel și fenicul .
Instrucțiuni
Preparați dressingul amestecând într-un castron mic uleiul de măsline, sarea, coaja de lămâie și sucul de lămâie; pus deoparte.
Puneți frunzele de rucola într-un castron mare de salată.
Presărați deasupra fenicul, nucile de pin, roșiile struguri și parmezanul. Se amestecă cu dressingul de lămâie imediat înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul One Maple Winery, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
O vină de artar Chardonnay
Pepene galben tropical copt, cu un final citric crocant.