Salată De Ridichi Cu Sos De Hamsii
Salata de ridichi cu sos de hamsii este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 36 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Ridichi Și Escarole Cu Vinetă De Hamsii, Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, și Sos De Hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blaturile și cozile din ridichi. Frecați-le bine. Feliați fiecare ridiche în 4 pene (dacă sunt mici) sau 6 pene (dacă sunt mari).
Cu un mortar și pistil (sau într-un mini robot de bucătărie), zdrobiți hamsia, usturoiul și un vârf de sare într-o pastă.
Se amestecă sucul de lămâie, apoi se amestecă încet în ulei, adăugându-l într-un flux subțire de fir în timp ce amestecați. Îndoiți în capere.
Adăugați sosul și pătrunjelul la ridichi și pliați până se omogenizează bine. Reglați sucul de lămâie și sarea după gust.