Salată de pui și orez cu sos de iaurt Pesto
Nevoie de un curs principal fără gluten? Salata de pui și orez cu pansament cu iaurt Pesto ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 636 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, orez, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de pui și pepene galben cu pansament de iaurt, Salată de Gyro de pui cu Dressing de iaurt, și Salată de pui cu tahini-Dressing de iaurt.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală medie de apă fiartă, sărată. Se amestecă orezul și se fierbe până se termină, 10 până la 12 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Într-un castron mare de servire, amestecați împreună iaurtul, pesto-ul, sarea și piperul.
Adăugați puiul și orezul și aruncați pentru a combina.
Recomandarea vinului: atât aroma dominantă pe bază de plante a pesto-ului, cât și Tang-ul acid al iaurtului sugerează un vin pe bază de sauvignon-blanc. Încă o dată, uitați-vă la Loire, casa ancestrală a lui sauvignon, pentru un Sancerre pe bază de plante, gazoase, citrice sau Pouilly-Fum.