Salată de pui feliată cu vinetă de Chili-ghimbir

Salată de pui feliată cu vinetă de Chili-ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui feliată cu vinaigretă de Chili-ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 245 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,76 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, verdeață pentru copii, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de creveți, Mango și Avocado cu vinetă dulce de Chili-ghimbir, Salată De Friptură Feliată Cu Vinetă Bloody Mary, și Salată chinezească de pui cu vinaigretă de ghimbir de susan.

Instrucțiuni

1
Amestecați bulionul de pui, sosul de soia, 1/3 cană sirop de porumb și următoarele 5 ingrediente într-o tigaie mare și grea. Aduceți amestecul la fiert; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pui; se fierbe 8 minute. Întoarceți puiul, acoperiți tigaia și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lăsați să stea 30 de minute pentru a termina de gătit puiul.Amestecați sosul de chili-usturoi, 1/2 cană sirop de porumb și 3 linguri lichid de braconaj într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Transferați puiul pe farfurie; se răcește 10 minute. (Pansamentul și puiul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Tăiați puiul transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Combinați verdele și jicama într-un castron mare. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi ușor. Împărțiți salata în 6 farfurii. Completați fiecare cu pui; stropiți cu puțin pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
VerziiVerzii
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se ornează cu muguri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
8
Per porție: calorii, 298; grăsimi totale, 4 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 92 mg.
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista