Salată de pui cu Wontons crocante

Salată de pui cu Wontons crocante
Salata de pui reteta cu Wontons crocante este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 10 porții cu 134 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, zahăr, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Wontons Crocante De Pui, Salată de creveți asiatici la grătar cu Wontons crocanți, și Salată De Roșii Și Avocado Heirloom Cu Wontons Crocante Și Picante.

Instrucțiuni

1
Stropiți ușor ambele părți ale benzilor wonton cu spray de gătit; așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 2-3 minute sau până se rumenesc. Întoarceți fâșiile; se fierbe cu 2-3 minute mai mult sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Wonton BenziWonton Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
3
Pentru dressing, într-un castron mic, bateți oțetul, uleiul de canola, uleiul de susan, zahărul, sarea și piperul; pus deoparte. Într-un castron mare, combinați romaine, pui, ardei și roșii. Chiar înainte de servire, stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi. Sus cu benzi wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Wonton BenziWonton Benzi
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
RomaineRomaine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista