Salată De Pui Cu Muștar
Salata de pui de muștar este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 729 calorii, 23g de proteine, și 68G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați flori de broccoli, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miere muștar covrig Crusted salata de pui cu sos picant miere muștar, Salată De Pui Cu Muștar, și Salată De Pui Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați pieptul de pui pe o tigaie și frecați pielea cu ulei de măsline.
Presărați liberal cu sare și piper. Prăjiți timp de 35 până la 40 de minute, până când puiul este doar gătit. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Scoateți carnea din oase, aruncați pielea și tăiați puiul în bucăți mari de mușcătură.
Între timp, adăugați floretele de broccoli într-o oală mare cu apă clocotită sărată. Gatiti timp de 1 minut, pana cand se inmoaie, se scurge si se pune intr-un bol cu apa cu gheata pana se raceste. Acest lucru va opri gătitul și va seta culoarea verde strălucitoare.
Pentru pansament, amestecați maioneza, vinul, muștarul, 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper.
Adăugați suficient sos la puiul cald pentru a umezi bine.
Adăugați tarhonul, broccoli și roșiile și amestecați ușor pentru a combina. La frigider pentru câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Serviți la temperatura camerei.