Nevoie de o curs principal fără gluten? Salata de pui Lady Marmelade ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 333 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de marmeladă de portocale, ulei de arahide, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Pui Cu Marmeladă Lady, Pui De Marmeladă Lady, și Salată De Mazăre Lady.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți pieptul de pui pe folie și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se presară sare și piper și se freacă până se acoperă. Introduceți puiul în cuptor și prăjiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 150 de grade F, 15 până la 20 de minute. Comutați cuptorul la setarea broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Periați 1 lingură de marmeladă pe fiecare piept de pui. Se fierbe, perindând ocazional cu picăturile de tigaie, până când puiul este gătit și auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Lasă să se răcească. Între timp, construiți salata: aruncați șalota, mărul, strugurii, sucul de lămâie, iaurtul, 1/2 linguriță de sare și restul de 1 lingură de marmeladă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Struguri
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mică la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați semințele de muștar și usturoiul; gatiti pana cand semintele nu mai apar (acoperiti daca ies din tigaie). Adăugați rapid pudra de curry; gatiti, amestecand, 30 de secunde, apoi turnati uleiul condimentat peste amestecul de iaurt. Se amestecă până se combină. Odată ce pieptul de pui este rece, tăiați-le subțire. Îndoiți în salată și reglați sarea și piperul. Se acoperă cu caju și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru Asezonarea Cărnii
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal
Caju
Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire