Salată De Pui Chipotle
Salata de pui Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, sare și piper, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Chipotle, Salată De Pui Chipotle, și Salată De Pui Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați puiul pe o foaie de copt căptușită cu folie și înconjurați-o cu pene de ceapă roșie.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați ușor sare și piper.
Coaceți 20 de minute, până când ceapa se înmoaie și puiul este gătit (tăiat pentru a testa).
Lăsați să se răcească 10 minute pe foaia de copt, apoi transferați puiul pe tabla de tăiat și tăiați-l în cuburi de jumătate de inch. Tăiați grosolan ceapa.
Transferați puiul și ceapa într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă ardeii prăjiți.
Într-un castron mic, combinați smântână, maioneză, chipotles, sos adobo și suc de lămâie; se amestecă pentru a se combina.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de pui și se aruncă pentru a acoperi uniform.
Presărați salata cu coriandru și serviți.