Salată de pui-Avocado cu soia
Salata de pui-Avocado cu soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 387 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de avocado hass, suc de lămâie, carne de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de pui-Avocado cu soia, Supă Minestrone cu soia, și Linguine cu soia și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul cu sucul de lămâie, ghimbirul și zahărul. Se condimentează cu sare și piper alb și se amestecă până se amestecă.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați soia și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți boabele de soia și răciți-le sub apă curgătoare.
Scoateți boabele de soia din păstăi și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, combinați soia cu puiul, avocado, scallions, țelină și toate, cu excepția a 1 lingură de coriandru.
Adăugați pansamentul și aruncați ușor pentru a combina, având grijă să nu zdrobiți avocado. Movilă salata pe farfurii, presară cu restul de 1 lingură de coriandru și servește.
O porție de calorii 486 kcal, grăsime totală 3 gm, grăsimi saturate 7 gm
Recomandarea vinului: aromele acide și ascuțite pe care varul și coriandrul le adaugă acestei salate indică un Sauvignon Blanc la fel de acid ca fiind cel mai bun meci. Căutați Mulderbosch din 1997 din Africa de Sud sau Valea Matua din 1996 din Noua Zeelandă.