Salată de porumb proaspăt și rucola

Salată de porumb proaspăt și rucola
Salata de porumb proaspăt și rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 103 calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, ulei de măsline, piper și busuioc. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Super Fresh de Dovlecei și Rucola , Salată de Rucola cu Vinaigretă Proaspătă de Zmeură și Salată de Rucola cu Piersici și Mozzarellan Proaspătă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru vinaigretă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat8 Căni De Sos De Roșii Preferat
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
2
Unge porumb cu ulei; grătar, acoperit, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură 8-10 minute sau până când porumbul este crocant, fraged și rumenit, întorcându-se ocazional. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați porumbul din știuleți și puneți-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Sos Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Linguriță Amestec De Sos Pentru Salată Ranch Cu Zară
Salvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie UscataSalvie Proaspata Tocata Sau 1/2 Lingurita De Salvie Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
3
Adăugați rucola, roșiile și nucile pecan la porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
1 Linguriță Amestec De Sos Pentru Salată Ranch Cu Zară1 Linguriță Amestec De Sos Pentru Salată Ranch Cu Zară
4
Stropiți cu jumătate din vinaigretă; arunca pentru a acoperi. Acoperiți cu brânză; servi imediat. Acoperiți și puneți la frigider vinaigreta rămasă pentru o utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Pachet Brânză GoudaPachet Brânză Gouda

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 a fost un alt sezon de creștere stelară în Valea Râului Rusiei; primăvară caldă, vreme bună de înflorire și un sezon lung de coacere moderată. Blocurile noastre pentru amestecul Dutton Ranch au fost recoltate între 9 septembrie și 11 octombrie; fructele erau frumos curate și coapte și ne-au oferit vinuri cu coloana vertebrală acidă și arome delicioase de citrice și fructe cu sâmbure pe care le iubim atât de mult din cartierul nostru. Acest vin este despre prospețime și echilibru: în nas conduce cu note de lămâie Meyer, pere și minerale, cu note tropicale și ghimbir. În gură, savoarea acestui anotimp este echilibrată de aciditatea solidă și un miez de fructe în evoluție care te face să revii. Mingea de lămâie, para coaptă și o notă de măr verde completează profilul fructului, în timp ce mineralitatea oțelului și smântâna dulce adaugă o complexitate pe care o iubim în acest vin. Alcoolul moderat și aciditatea suculentă caracteristică a Green Valley facilitează finalul proaspăt și persistent de citrice/ghimbir. Acesta este un vin care evoluează în pahar și va răsplăti cu ușurință 5 ani de învechire în pivniță, dar ambele vor fi o provocare prin alura sa imediată.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista