Salata de porc și fasole din sud-vest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 344 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, apă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc sud-vest în sos de fasole neagră, Carne de porc sud-vest în sos de fasole neagră, și Sud-Vest Patru Salata De Fasole Suprem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt bol, bateți oțetul, apa, uleiul, usturoiul, sarea, piperul și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă peste amestecul de porc și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Serviți pe farfurii căptușite cu salată, dacă doriți.