Salată De Porc Sud-Vest

Salată De Porc Sud-Vest
Salata de porc din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.88 pe portie. O porție conține 377 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână, filet de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sud - vest cu carne de porc, Salată de porc și fasole din sud-vest, și Cotlet De Porc Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine. Se da la frigider pana la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
În tigaie de prăjire superficială, puneți carnea de porc pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Coaceți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 160 buc.f (coacere medie) și carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru. Carne de porc rece; tăiat în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Aranjați salata verde, ardeiul gras, ciupercile și mazărea pe o farfurie mare de servire. Sus cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Se servește cu pansament.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista