Salată De Porc Sud-Vest
Salata de porc din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.88 pe portie. O porție conține 377 calorii, 29G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână, filet de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sud - vest cu carne de porc, Salată de porc și fasole din sud-vest, și Cotlet De Porc Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează bine. Se da la frigider pana la servire.
În tigaie de prăjire superficială, puneți carnea de porc pe raft.
Se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Coaceți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 160 buc.f (coacere medie) și carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru. Carne de porc rece; tăiat în felii.
Aranjați salata verde, ardeiul gras, ciupercile și mazărea pe o farfurie mare de servire. Sus cu carne de porc.
Se servește cu pansament.