Salată de pipotă de rață sotată cu Mizuna, murături de morcovi, Confit de praz și vinetă de pere
Salată de pipotă de rață sotată cu Mizuna, murături de morcovi, Confit de praz și pere Vinaigrette ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 785 calorii, 17g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline extra virgin, zahăr, pipotă de rață și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi perele, puteți urma acest fel principal cu Crepe de făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Salată de Confit de rață cu vinetă de afine, Confit de rață cu Ragout de Praz de cartofi, și Salată De Paste Confit De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 litru de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Se spală și se usucă gizzardele de rață și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
3
Aruncați morcovii în apă clocotită și albiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se scoate într-un bol mic de amestecare și, în timp ce este încă cald, se adaugă oțet de vin roșu, oregano, sare și semințe de mac. Se lasă să se răcească în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Tăiați prazul în jumătăți de lună lungi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline virgin într-o tigaie de 10 inci până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie la foc mediu, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Adăugați zahăr și sherry și fierbeți până când lichidul dispare, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se ia de pe foc și se lasă să stea.
10
Miez și semințe de pere și se taie în cuburi de 1/4 inch. În vasul de amestecare, amestecați împreună Dijon, sherry, oțet și extra virgin până se omogenizează și adăugați pere. Într-o tigaie de 12 inci, încălziți 3 linguri de ulei de măsline virgin până la fumat. Condimentați pipotele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Virgin
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Așezați pipotă în tigaie, amestecând constant până la fiert, aproximativ 7 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Pentru a asambla vasul, îmbrăcați Mizuna cu amestec de pere și așezați în centrul a 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mizuna
Jumătăți De Pere în Sirop
13
Presărați morcovii în jur și aranjați 3 grămezi de praz pe fiecare. Împărțiți pipotă peste salată și serviți.