Salată De Paste Taco

Salată De Paste Taco
Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete pentru colecția dvs., Salata de Paste Taco ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 377 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. 31 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de tortilla, roșii cherry, condimente taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Paste Taco, Salată De Paste Taco, și Salată De Paste Taco.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă condimentul taco;rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
PastePaste
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți pastele și clătiți-le în apă rece; se amestecă în amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
CarneCarne
3
Adăugați salata verde, roșiile, brânza, ceapa, ardeiul verde și pansamentul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
4
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Revista