Salata de paste este o fără gluten și primar garnitură. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți pătrunjel, piper, măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de Paste cu coajă de mare sau salată de Paste Wheelie, Salată de Paste vegetale prăjite cu paste de linte de dovlecel, și Pe salata de paste de vară și de ce nu ar trebui să clătiți pastele cu apă rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
2
Bateți împreună oțetul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent și constant, amestecând constant până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați paste, brânză și ingredientele rămase, aruncând pentru a acoperi.