Salată de orez cu legume de primăvară (Insalata di Riso)
Salata de orez de legume de primăvară (Insalata di Riso) necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.28 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 376 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, coajă de lămâie, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Insalata di riso con w untracrstel (salată de orez cu cârnăciori), Slabanoage Insalata Di Riso, și Salată De Legume De Primăvară-Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orez, amestecați și reglați căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti, amestecand ocazional pentru a preveni lipirea boabelor de oala, pana cand orezul abia se face, aproximativ 15 minute. Va continua să gătească pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți bine orezul și întindeți-l pe o tavă pentru a se răci rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Aduceți un alt vas mare de apă sărată la fierbere. Ținând o suliță de sparanghel în ambele mâini, îndoiți sulița până se rupe în mod natural în punctul în care devine dură. Repetați cu sulițele rămase. Aruncați capetele dure și tăiați partea fragedă în lungimi de 1/3 inci. Albiți sparanghelul și mazărea împreună în apă clocotită timp de 1 minut și 30 de secunde, apoi ridicați cu o strecurătoare și transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cojiți fasolea fava, apoi albiți fasolea necojită în aceeași apă clocotită timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Scurgeți, transferați-le pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Cojiți fasolea fava prin ciupirea pielii libere; fasolea decojită ar trebui să alunece ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Puneți sucul de lămâie într-un castron mic. Condimentează cu sare și piper. Treceți treptat în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-un castron mare, combinați orezul răcit, sparanghelul, mazărea, fasolea fava, busuiocul, pătrunjelul, coaja de lămâie, șunca și brânza. Aruncați cu mâinile pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Nonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe