Salată De Macrou, Sfeclă Roșie Și Cartofi Cu Pansament De Hrean

Salată De Macrou, Sfeclă Roșie Și Cartofi Cu Pansament De Hrean
Salata de macrou, sfeclă roșie și cartofi cu pansament de hrean necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.45 pe portie, veți obține o garnitură care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 689 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați iaurt natural din carton, cartofi noi, cremă de hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 94%. Rețete similare sunt Salată de macrou afumat cu sos de sfeclă roșie și hrean, Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean, și Salată de macrou și cartofi cu sos de chimen cu lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În14 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista