Salată de Kale și slănină cu vinetă de miere-hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata Kale & Bacon cu vinaigretă cu miere-hrean. Această rețetă servește 8. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți hrean, avocado, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză prăjită și sfeclă cu vinetă de miere-hrean, Salată de Kale cu vinetă de slănină, și Salată de Kale masată cu vinetă cu miere-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți kale și busuioc între opt farfurii de salată. Se acoperă cu muguri, slănină, brânză, avocado, ou și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kg Piept De Curcan
Varză
Sos De Afine, Pentru Servire
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Kale
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
2
Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru vinaigretă.