Salată De Kale Cu Vinetă Bagna Cauda

Salată De Kale Cu Vinetă Bagna Cauda
Salata Kale cu Bagna cauda Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți hamsii de staniu, ulei de măsline, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpina groasă din Centrul kale, rupând cu grijă partea inferioară a frunzelor și apoi trăgând în sus de-a lungul tulpinii. Frunza ar trebui să iasă în tact, lipsind Centrul când tulpina a fost odată.Stivați frunzele de kale cu cele mai mari în partea de jos, cele mai mici în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
2
Rulați frunzele în lățime într-un trabuc. Întoarceți rola astfel încât deschiderea să atingă placa de tăiere. Tăiați subțire trabucul rezultatul va fi panglici frumoase de kale.In un bol mare de amestecare, aruncați panglicile de kale împreună cu pansamentul. Gustați pentru condimentare și serviți cu nuci presărate deasupra, dacă using.In un mic robot de bucătărie sau blender, combinați hamsiile și uleiul din staniu, capere, usturoi și coajă și suc de lămâie. Se pulsează până se toacă grosier.Între timp, topiți untul într-o cratiță mică sau în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
KaleKale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați uleiul de măsline în procesor și piureul până se emulsionează. Treceți în untul topit fierbinte și pulsați de câteva ori până când se combină. Gust pentru condimente-hamsiile și caperele pot fi sărate, așa că nu doriți să adăugați mai mult până la end.To serviți, aruncați vinaigreta cu varză crudă, escarolă sau spanac. Sau serviți alături de legume crude ca un sos de scufundare mai tradițional. Pansamentul se poate păstra până la o săptămână la frigider. Reîncălziți ușor în cuptorul cu microunde înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
EscarolaEscarola
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista