Salată De Iarnă

Salată De Iarnă
Dacă aveți aproximativ 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, salata de iarna ar putea fi un uimitor fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pentru a încerca. Pentru 1,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 151 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Această rețetă din gustul casei necesită sare, pere, miere și verdeață de salată sfâșiată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încearcă Rețetă de salată Crunch de iarnă (cu sos uluitor) salată Reci, Inspirație pentru salată de iarnă {: salată Caesar Wedge cu slănină}, și Salată de varză roșie, Radicchio și andive / o salată de iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați cățelul de usturoi peste fundul și părțile laterale ale unui bol mare de salată; aruncați usturoiul. În castron, combinați sucul de lămâie, mierea și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MiereMiere
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați pere; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
3
Adăugați verdeața, nucile și brânza; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
BrânzăBrânză
VerziiVerzii

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Schloss Johannisberg Gelblack Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Galben strălucitor de lămâie. Nasul este tânăr cu flori albe, coajă de lămâie măcinată și pere. Palatul este ferm și proaspăt, bine echilibrat, cu aciditate crocantă. Complex, excepțional de echilibrat și rafinat.Se împerechează bine cu salate și pui prăjit.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista