Salată De Gelatină Stratificată Cu Brânză Cremă De Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de gelatină stratificată cu brânză cremă de cireșe. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 185 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, apă, Ananas în suc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Gelatină Cu Brânză De Cireșe, Salată de pere cu cremă de brânză și gelatină de var, și Salată De Gelatină De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită, amestecând constant. Se amestecă cireșele congelate până se decongelează. Se amestecă ananasul.
Într-un vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) sau într-un alt vas de servire, turnați aproximativ jumătate din amestecul de gelatină. Dați la frigider 30 până la 45 de minute sau până când este setat.
Aruncați crema de brânză cu linguri mici peste amestecul de gelatină setat; răspândiți cu grijă pentru a acoperi.
Se toarnă deasupra amestecul de gelatină rămas. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când este setat.
Se servește pe frunze de salată.