Salată De Gelatină Cu Șase Straturi

Salată De Gelatină Cu Șase Straturi
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata de gelatină cu șase straturi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 20. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 144 calorii. Dacă aveți gelatină portocalie, ananas, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Gelatină Cu 7 Straturi, Salată De Gelatină Cu Șapte Straturi, și Salată De Gelatină Roșie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați un pachet de gelatină de var în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Într-un castron mic, bateți smântâna până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahăr; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți o treime din frisca în gelatina de var. Lingură într-un 4-qt. castron. Se dă la frigider până când este ferm. Refrigerați frisca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron, dizolvați un pachet de gelatină portocalie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți portocalele mandarine. Lingura peste stratul de var cremos. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si TocateCutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron, dizolvați gelatina de lămâie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți o treime din frisca. lingura peste stratul portocaliu. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron, dizolvați pachetul rămas de gelatină de var în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți ananasul. Lingură peste stratul cremos de lămâie. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron, dizolvați pachetul rămas de gelatină portocalie în 3/4 cană apă clocotită; se amestecă 3/4 cană apă rece. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți frisca rămasă. Lingura peste stratul de var. Se dă la frigider până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Într-un castron, dizolvați gelatina de căpșuni în apa clocotită rămasă; amestecați apa rece rămasă. Se da la frigider pana se ingroasa usor. Îndoiți bananele. Lingura peste stratul portocaliu cremos. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
(carton Bloc)(carton Bloc)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista