Salată de fructe în cupe portocalii
Salata de fructe în cupe portocalii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 76 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, concentrat de suc de portocale, iaurt degresat de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Cupe De Fructe Portocalii, Cupe De Salată De Fructe, și Salată de portocale-migdale în cupe de salată.
Instrucțiuni
Tăiați portocala în jumătate transversal; îndepărtați și aruncați semințele. Îndepărtați cu grijă pulpa (nu perforați fundul jumătăților portocalii). Rezervați cupe portocalii. Tăiați gros pulpa și puneți-o într-un castron mic.
Adăugați căpșuni și afine; aruncați ușor. Se amestecă uniform amestecul de fructe în cupe portocalii.
Combinați iaurtul, concentratul de suc de portocale și menta tocată, amestecând bine. Se amestecă amestecul de iaurt uniform peste fructe.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.