Salată de față de miel

Salată de față de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de față de miel. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de chili prăjit, tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri De Miel Cu Față Deschisă, Burgeri de miel cu față deschisă, cu gust de fistic-caise, și Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați capetele mieilor într-o oală sau tigaie suficient de mare pentru a le potrivi perfect. Împrăștiați ceapa și 3 coaste de țelină tocată aproximativ deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați apă până când se ridică la jumătate peste capete. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă oala sau tigaia cu capacul sau folia și se transferă la cuptor. Gatiti pana cand carnea este frageda si cade de pe os, cel putin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați capetele să se răcească în lichid. În acest moment, capetele pot fi păstrate (acoperite cu folie) la frigider până la 4 zile. Reîncălziți ușor într-un cuptor de 300 F până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, amestecați împreună ulei de chili, sos de soia, oțet, ulei de susan, tahini, chimen, anason stelat și scorțișoară. Condimentează după gust cu sare. Sosul poate fi făcut și păstrat la frigider cu până la 1 săptămână în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Ulei De ChiliUlei De Chili
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
TahiniTahini
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Când capetele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați toată carnea din craniu și aruncați craniile. Îndepărtați stratul exterior de pe limbă și aruncați-l. Feliați limba subțire. Tăiați sau rupeți toată carnea în bucăți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Aduceți o oală de apă de dimensiuni medii la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați muguri de fasole și fierbeți până când sunt fragede, aproximativ 2 minute. Clătiți sub apă rece și scurgeți cu atenție. Tăiați subțire restul de două coaste de țelină pe o părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
(24 De Număr)(24 De Număr)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Aruncați carnea de miel și limba cu castravetele, mugurii de fasole, țelina și pansamentul, adăugând mai mult sos de soia și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Se ornează cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
11
Servește.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista