Salată de față de miel

Salată de față de miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de față de miel. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de chili prăjit, tahini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri De Miel Cu Față Deschisă, Burgeri de miel cu față deschisă, cu gust de fistic-caise, și Burgeri de miel cu față deschisă cu sos de iaurt de mentă.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați capetele mieilor într-o oală sau tigaie suficient de mare pentru a le potrivi perfect. Împrăștiați ceapa și 3 coaste de țelină tocată aproximativ deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați apă până când se ridică la jumătate peste capete. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă oala sau tigaia cu capacul sau folia și se transferă la cuptor. Gatiti pana cand carnea este frageda si cade de pe os, cel putin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Lăsați capetele să se răcească în lichid. În acest moment, capetele pot fi păstrate (acoperite cu folie) la frigider până la 4 zile. Reîncălziți ușor într-un cuptor de 300 F până se încălzește, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, amestecați împreună ulei de chili, sos de soia, oțet, ulei de susan, tahini, chimen, anason stelat și scorțișoară. Condimentează după gust cu sare. Sosul poate fi făcut și păstrat la frigider cu până la 1 săptămână în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Ulei De ChiliUlei De Chili
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
TahiniTahini
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Când capetele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați toată carnea din craniu și aruncați craniile. Îndepărtați stratul exterior de pe limbă și aruncați-l. Feliați limba subțire. Tăiați sau rupeți toată carnea în bucăți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Aduceți o oală de apă de dimensiuni medii la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați muguri de fasole și fierbeți până când sunt fragede, aproximativ 2 minute. Clătiți sub apă rece și scurgeți cu atenție. Tăiați subțire restul de două coaste de țelină pe o părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
(24 De Număr)(24 De Număr)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Aruncați carnea de miel și limba cu castravetele, mugurii de fasole, țelina și pansamentul, adăugând mai mult sos de soia și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Se ornează cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
11
Servește.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista