Salată De Fasole Verde Pesto
Pesto salata de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 129 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, parmezan, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fasole Verde Pesto, Salată De Pesto De Fasole Verde Prăjită, și Salată De Fasole Verde Și Cartofi Cu Pesto.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere completă, rulantă la foc mare.
Pulse busuioc, usturoi și nuci de pin într-un procesor de alimente până la tocat fin. Opriți-vă și răzuiți părțile laterale ale bolului. Cu mașina în funcțiune, turnați încet ulei. Opriți procesorul, adăugați parmezan și puls până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper. (Face aproximativ 2/3 cana pesto.)
Transferați într-un castron și acoperiți.
Adăugați fasolea în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, dar crocantă, 4 până la 5 minute.
Scurgeți, clătiți sub apă curgătoare rece, apoi uscați bine.
Transferați într-un castron și acoperiți.
Chiar înainte de servire, aruncați fasolea într-un castron mare cu suficient pesto pentru a acoperi. (Acoperiți și refrigerați orice pesto rămas.) Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Serviți la temperatura camerei.