Salată de fasole verde cu vinetă de muștar
Salata de fasole verde cu vinetă de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 6 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de fasole verde cu vinetă de muștar, Rețetă de vinaigretă cu fasole verde și muștar integral/miere, și Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe o oală mare cu apă.
Adăugați 1 lingură de sare și fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a se răci. Frecați fasolea energic între mâini pentru a le rupe pe jumătate pe lungime.
Transferați într-un castron.
Bateți împreună muștarul, oțetul, uleiul, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Stropiți peste fasolea verde.