Salată de căpșuni cu vinetă de scorțișoară

Salată de căpșuni cu vinetă de scorțișoară
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Salata de căpșuni cu vinetă de scorțișoară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de avocado, zahăr, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 48 de fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un mare scor spoonacular de 87%. Încearcă Salată de căpșuni, Avocado și Kale cu vinetă de căpșuni-mere, Salată de căpșuni și Avocado cu vinetă de semințe de mac de căpșuni, și Salată de căpșuni rucola cu ceapă murată și vinetă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele șapte ingrediente; se agită bine până se dizolvă zahărul. Într-un castron mare de salată, combinați romaine, căpșuni, avocado, portocale, ceapă și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
PortocaliuPortocaliu
RomaineRomaine
Nuci PecanNuci Pecan
CeapăCeapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu vinetă; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
3
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Fructele coapte concentrate frumoase și notele de creme brulee pe nas duc la un gust plin de unt de mere, pepene copt și alune cu stejar integrat și un finisaj lung persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Revista