Salata de curcan fierbinte este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 479 calorii, 12g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de cartofi, curcan, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Pui Fierbinte, Cel Mai Bun Sos Fierbinte Fudge, și Sos Fierbinte De Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Amestecați curcanul, țelina, ceapa, nucile pecan și sarea împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă maioneza și sucul de lămâie până se omogenizează uniform. Puneți lingura în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
țelină
Nuci Pecan
Toată Turcia
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol De Amestecare
3
Se presară brânză Cheddar, apoi chipsuri de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Chipsuri De Cartofi
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se topește brânza, 10 până la 12 minute.