Salată de creveți cu portocale de sânge și fenicul tăiat

Salata de creveți cu portocale de sânge și fenicul tăiat ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și primal rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți piper, ulei de măsline, portocale de sânge și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Salată de fenicul cu portocale de sânge, Salată De Spanac Cu Fenicul Și Portocale De Sânge, și Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, 1 1/2 linguri ulei, 1/4 linguriță sare și piper, amestecând bine cu un bici.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați creveții, restul de 1 1/2 lingurițe de ulei și restul de 1/4 linguriță de sare; aruncați pentru a acoperi. Filetați 4 creveți pe fiecare dintre frigarui de 6 (12 inci).
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți creveții din frigarui; păstrați cald.
Împărțiți feliile de portocale uniform între 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de fenicul și 6 creveți.
Stropiți 1 lingură de pansament peste fiecare porție.
Presărați cu frunze de fenicul, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio