Salată De Cremă De Lămâie

Salată De Cremă De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cremă de lămâie. Această rețetă servește 8. O porție conține 526 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zmeură în sirop, cremă de brânză, marshmallows și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de căpșuni și castraveți cu cremă de lămâie, Salată de fructe cu frișcă de nucă de cocos de lămâie, și Cina in seara asta: salata de Quinoa cu spanac de lamaie-crema pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mic, combinați băutura de lămâie-lime, marshmallows și cremă de brânză și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți amestecul de pe foc și adăugați gelatină cu aromă de lămâie până la dizolvare. Se amestecă zmeura, ananasul și nucile pecan și se răcește până când amestecul este consistența albușurilor de ou neînvinse. Îndoiți toppingul biciuit și turnați într-o matriță de gelatină cu 5 căni ușor unsă. Se răcește până se întărește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista