Salată de crab cu avocado citrice

Salată de crab cu avocado citrice
Salata de crab cu avocado și citrice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 8 porții cu 299 de calorii, 9 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 2,42 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de migdale, smântână, concentrat de suc de portocale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 72%. Rețete similare includ salata de avocado și crab, salata de crab și avocado și salata de avocado și crab.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați concentratul de smântână și suc de portocale până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați suficient lapte pentru a obține consistența dorită. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Pe un platou de servire, aranjați verdețurile, crabul, avocado, fructele și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
VerziiVerzii
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
CrabiCrabi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Stropiți cu dressing.
5
Se presară migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista