Salată de castraveți crocant și picant

Salată de castraveți crocant și picant
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Salata de castraveți crocanți și picant. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 1 g de grăsimi și un total de 90 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă 61 de cenți per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos de soia, ceapă verde, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de castraveți picant cu ghimbir, șalotă și mentă peste crocantă, Salată de castraveți crocantă și Salată de castraveți crocantă și ușoară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru marinată, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste legume; arunca pentru a combina. Se da la frigider, acoperit, 30 de minute sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3
Serviți cu o lingură cu fantă. Dacă doriți, stropiți cu toppinguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista